Vill du bli en av oss?

Vi söker personal till Borås, Ulricehamn, Jönköping, Kinna, Svenljunga och Varberg. 
Din ansökan mailar du till: rekrytering@ekbergsstad.se

Ps. Eventuella frågor mailas också till ovanstående mail,  tack!

 


Är du kvällspigg och bor i Ulricehamn eller dess närhet?

Tycker du det är roligt att städa? Trivs du med att ge service? Har du körkort? Behärskar du svenska i tal och skrift? Då kanske det är dig vi letar efter?

Vi behöver timvikareier som kan jobba kväll / natt i Ulricehamn. Maila din intresseanmälan till rekrytering@ekbergsstad.se

Hoppas vi hörs av! 

 


Vi växer och söker fler engagerade medarbetare.

Tycker du som vi att det är roligt att städa? Trivs du med att ge service? Uppskattar du friheten med uppdrag i olika miljöer?
Våra kunder blir fler och fler därför behöver vi också bli fler engagerade medarbetare. Uppgifterna är företagsstäd (mestadels kontorsmiljöer) och hemstäd.
Vi tror att rätt medarbetare tycker om att röra på sig då arbetet är ett fysiskt arbete. Att du också är ordningsam och strukturerad gör att du klarar av den tidspress arbetet emellanåt innebär.
Vi erbjuder både fasta tjänster och timanställningar. Även om vi oftast jobbar i team 2 och 2 så uppskattar vi att du är självgående och har körkort. I arbetet träffar du andra människor (både kunder och medarbetare) och därför är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.
Vill du göra en positiv skillnad i människors liv och bli en del i Ekbergs-gänget så skicka in din intresseanmälan redan idag! 
Vi rekryterar kontinuerligt på samtliga orter - Borås,
 Jönköping, Kinna, Svenljunga, Ulricehamn, Varberg - och din ansökan mejlar du till rekrytering@ekbergsstad.se