Vill du vara med i vårt härliga arbetsteam och sprida trivsel omkring dig?

Vi söker städpersonal till Svenljunga och Jönköping just nu!

Tycker du som vi att det är roligt att städa? Trivs du med att ge service? Ett krav är att du har körkort. I arbetet träffar du andra människor (både kunder och medarbetare) och därför är det viktigt att du kan kommunicera och läsa på svenska. 

I Svenljunga kan vi kan erbjuda dig:

  • 2 tjänster på 75-90% vardera
  • timmar för extrapersonal

Skulle något av ovanstående passa för dig så skicka din ansökan till: rekrytering@ekbergsstad.se

I Jönköping kan vi erbjuda dig:

  • 2 st jänster på 75% vardera 

Skulle något av ovanstående passa för dig så skicka din ansökan till: asa.fagerkvist@ekbergsstad.se

Välkommen med din ansökan!


SOMMARVIKARIER!

Vi söker sommarvikarier till Jönköping, Ulricehamn, Borås, Kinna, Svenljunga och Varberg!

Tycker du som vi att det är roligt att städa? Trivs du med att ge service? Nu söker vi sommarvikarier med körkort. I arbetet träffar du andra människor (både kunder och medarbetare) och därför är det viktigt att du kan kommunicera och läsa på svenska.

Ansökan mailar du till: rekrytering@ekbergsstad.se

Välkommen med din ansökan!


Vi växer och söker fler engagerade medarbetare.

Tycker du som vi att det är roligt att städa? Trivs du med att ge service? Uppskattar du friheten med uppdrag i olika miljöer?

Våra kunder blir fler och fler därför behöver vi också bli fler engagerade medarbetare. Uppgifterna är företagsstäd (mestadels kontorsmiljöer) och hemstäd.
Vi tror att rätt medarbetare tycker om att röra på sig då arbetet är ett fysiskt arbete. Att du också är ordningsam och strukturerad gör att du klarar av den tidspress arbetet emellanåt innebär.
Vi erbjuder både fasta tjänster och timanställningar. Även om vi oftast jobbar i team 2 och 2 så uppskattar vi att du är självgående och har körkort. I arbetet träffar du andra människor (både kunder och medarbetare) och därför är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.

Vill du göra en positiv skillnad i människors liv och bli en del i Ekbergs-gänget så skicka in din intresseanmälan redan idag! 

Vi rekryterar kontinuerligt på samtliga orter - Borås, Jönköping, Kinna, Svenljunga, Ulricehamn, Varberg - och din ansökan skickar du med formuläret nedan eller så mejlar du till rekrytering@ekbergsstad.se